Wie ben ik?

Ik ben Marja Spiering. Sinds een aantal jaar heb ik mijn hart verloren aan fotografie. Ik vind het heerlijk om met mijn camera door een natuurgebied of polder te struinen en van alles wat voor mijn lens komt te fotograferen. Vogels en wildlife hebben daarbij mijn voorkeur, maar ik kan ook genieten van mooie landschappen en zonsop- en ondergangen.

Ik ben een vaste fotograaf voor het hoogheemraadschap van Rijnland. Hiervoor fotografeer ik veel evenementen, ondertekeningen en voor het Rijnland Magazine.

Ik fotografeer met een Sony a7 III en maak daarbij gebruik van een  een Canon 24-70 2.8 lens voor landschappen, voor de  hondenfotografie gebruik ik de Sony 70 - 200 4 len. Daarnaast heb ik nog de 24 - 240 allround lens, en een 200 - 600 lens van Sony voor wildlife.

Op deze website wil ik mijn foto’s laten zien. Mocht u interesse hebben in een van mijn foto’s dan kunt u contact opnemen via het contact formulier. 

Tevens ben ik beschikbaar voor een photoshoot van uw hond. Zie hiervoor Photoshoot hondenfotografie


© Eyes of Holland